Contact: 06-51186711 of info@trouwenmetmarien.nl

Maarten en Miranda

Maarten en Miranda

2017 Heb ik Miranda op een ludieke manier gevraagd met me te trouwen…En ze zei ja.. Leuk om ook eens dezelfde achternaam te hebben.
De voorbereidingen werden in gang gezet met mijn bedrijven www.MAHORent.nl en www.forallpartyservice.nl zouden we onze bruiloft op onze eigen manier op een bijzondere plek houden, alles in eigen hand houden. Nadat onze eerste trouwlocatie plotseling niet doorging moesten we hals over kop op zoek na een nieuwe buitenlocatie die wonderlijk nog mooier was dan de eerste. 1 Ding wisten we zeker we wouden geen gemeentelijk trouwambtenaar want dat past niet bij ons, op een zoektocht op internet kwamen we uit bij een foto met info van Marien ik zeg tegen Miranda dat wordt ze ff mailen.
Na het eerste kennismakingsgesprek met Marien waarbij we alle info kregen inclusief de prijs sloot ze af: Denk er maar over na en dan hoor ik het wel of jullie het wat vinden, ik keek Miranda aan en ook haar blik zei hetzelfde. Wij hoeven er niet over na te denken wat ons betreft doen we het, de klik voelde zo goed. Lekker spontaan en ook net als ons, alles op haar eigen manier. Dus daarna een vervolg afspraak gemaakt waarbij de kinderen er ook bij waren en we alles hebben doorgesproken en gelijk een ronde hebben gemaakt langs de trouwlocatie, wat nam je lekker de tijd overal voor. Daarin ook aangegeven dat we live muziek hadden, gegevens uitgewisseld en wat heb je alles lekker gecombineerd nergens geen omkijken naar. Op de dag zelf hebben we niks gemerkt van de voorbereidingen maar alles klopte wat was je lekker spontaan en wat hebben we gelachen, je toch kunnen overhalen nog even mee te proosten en even te blijven. Je was een deel van ons moment dus dat mag gevierd worden. Nogmaals super bedankt dat je onze dag nog bijzonderder hebt gemaakt, voor iedereen meer dan aan te bevelen.

Dank je, Liefs Miranda, Maarten, Jorik en Liz Hospes!

Locatie: De Schoppe, Breedenbroek
Fotograaf: Joyce Schieven www.fotograafvandeliefde.nl
Datum: 1 juni 2018