Contact: 06-51186711 of info@trouwenmetmarien.nl
trouwceremonie met marien

Ceremonie

Iedereen is anders, geen bruidspaar en geen ceremonie is hetzelfde. Daar zit voor mij de uitdaging, om voor jullie de juiste toon in de juiste sfeer te vinden. Of je nu droomt van een grootse bruiloft met veel familie en vrienden of van een klein intiem huwelijksfeest, een bijzondere ceremonie of registratie van jullie partnerschap.

Als zelfstandig trouwambtenaar begeleid ik jullie graag om de manier te vinden waarop jullie de liefde voor elkaar willen vieren. Een bijzondere trouwceremonie, registratie van jullie partnerschap of misschien wel een herbevestiging van jullie liefde voor elkaar.

Hiervoor starten we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te voelen of we samen een klik hebben. Daarna maken we een afspraak bij jullie thuis om jullie liefdesverhaal en wensen te bespreken. Met humor en creativiteit is meer mogelijk dan je denkt.

Jullie delen jullie hart met mij en ik sluit jullie liefdesverhaal in mijn hart.

Ik verwerk dit met alle liefde, vol creativiteit en inspiratie in een persoonlijk liefdesverhaal en ik begeleid jullie ceremonie van het begin tot het eind.

Het moet jullie moment zijn.

Dat is wat ik het aller- allerliefste doe en waar ik als trouwambtenaar oprecht voor sta!

Jullie liefdesverhaal op een bijzondere manier geschreven en op een originele wijze vertaald. Dit bepalen we samen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De keuze is aan jullie!