Contact: 06-51186711 of info@trouwenmetmarien.nl

Maarten en Cathelijn

Trouwen met Marien - ervaring 2019

Maarten en Cathelijn

“Voor onze (redelijk) grote doch intieme bruiloft zochten we een trouw ambtenaar die onze ceremonie zou begeleiden op een intieme en persoonlijke manier. Bij Marien waren we meer dan aan het juiste adres. Om te beginnen de eerste kennismaking op een terrasje in den Bosch: wat een heerlijke persoonlijke en ontspannen sfeer. Ook in de voorbereiding nam ze uitgebreid de tijd om ons verhaal te leren kennen en was geen moeite haar te veel om ook onze familie en vrienden uit te horen. Ik geloof dat we wel een uur of 4 aan de keukentafel hebben gezeten.

De ceremonie was alles wat we wilden en dan nog beter. Er werd op zo’n mooie en respectvolle manier een beeld geschetst van ons, onze relatie en ons leven. Terugkijkend naar de beelden zie ik zoveel glimlachen maar ook een hoop tranen, het was zo fijn en intiem! We hebben zoveel goede reacties gekregen van onze gasten, we krijgen ze nog wekelijks! Wil je een persoonlijke, intieme ceremonie met humor maar ook ruimte voor een lach, begeleid door iemand waarvan het lijkt alsof ze jullie al jaren kent? Kies dan absoluut voor Marien, ik denk dat het onze beste beslissing is geweest voor onze bruiloft!

Na een kennismakingsgesprek besloten met Marien in zee te te gaan en wat een fantastische keuze is dit geweest! Dankjewel Marien voor het ‘maken’ van onze bruiloft!! Ze weet de juiste vragen te stellen, het verhaal compleet te maken en dit te verwerken tot een fantastische ceremonie. Marien, bedankt voor het maken van de ceremonie!”

Locatie: Tuin in Doorn
Fotograaf: Trouwen met Thomas
Datum: 15 juni 2019

 

Trouwen met Marien - ervaring 2019