Contact: 06-51186711 of info@trouwenmetmarien.nl

Erik en Brigitte

Erik en Brigitte

De Woeste Hoeve in Beekbergen

Echt onvergetelijk!

Brigitte en Erik

“Onze eerste ontmoeting met Marien was persoonlijk, spontaan en warm. Met bijzonder veel aandacht heeft zij ‘ons’ verhaal weten te vertellen. De ceremonie was intiem en ontspannen. De manier waarop Marien spreekt en de ceremonie leidt paste hier precies bij. Ook van onze gasten hebben we bijzonder veel complimenten in ontvangst mogen nemen voor Marien. Van: ‘geweldige spreker’, ‘persoonlijk’ en ‘humor’, tot misschien wel het mooiste compliment, velen dachten dat we Marien al jaren kenden.”

Vader van de Bruid

“Jij hebt de dag een extra kleur meegegeven, buitengewoon en heel veel dank daarvoor. Ruim een uur heb je ons en alle familie en vrienden weten te boeien, en Brigitte en Erik in spanning gehouden. Werkelijk top! Heel bijzonder hoe je de getuigen een plaats hebt gegeven. Je hebt de sfeer goed aangevoeld en vertaald naar het juiste moment. Je hebt een goede woordkeuze en formulering, subtiel en toch onomwonden. Wij houden daarvan en waarderen het zeer. Kortom, dank dat je het huwelijk van Brigitte en Erik hebt verzorgd, wij hebben genoten en genieten nog lang na!”

“Betrokken, humor, lief en flexibel. Dat is hoe ik Marien heb leren kennen tijdens onze samenwerking voorafgaand aan en op de bruiloft van Erik en Brigitte. Marien heeft veel mensenkennis, een prachtig hart en een gezonde dosis humor. Deze kenmerken zorgen ervoor dat ze haar ziel en zaligheid in de voorbereiding van een ceremonie stopt. Tijdens de ceremonie van Erik en Brigitte wist Marien 75 personen ruim een uur te boeien en dat zonder microfoon, een hele prestatie als je het mij vraagt. En wil de vader van de bruid nog wat zeggen? Geen probleem, alles is mogelijk bij Marien! Als je Marien inschakelt, ben je gegarandeerd van een wonderbaarlijke huwelijksceremonie!”

Susanne van Suus Weddings & Events

www.suus-weddings-events.nl

Locatie: De woeste Hoeve, Apeldoorn
Fotograaf: Renske Meinema
Datum: 8 oktober 2016