Contact: 06-51186711 of info@trouwenmetmarien.nl
advies trouwen

Advies & Coaching

Hoe bijzonder is het als een goede vriend of vriendin of een van je ouders BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) voor 1 dag mag zijn en jullie mag trouwen!!

Dat kan natuurlijk en ik adviseer jullie daar graag over.

Mocht je gebruik willen maken van deze optie neem dan contact met me op.

trouwadvies jan-bart

Door de deskundige en leuke adviezen van Marien heb ik een geweldige dag mede mogelijk kunnen maken

Jan-Bart

Marien, dank voor je coaching en adviezen, professioneel en vol passie voor jouw werk. Een trouwceremonie, het is niet even doen, en als het er op aan gaat komen dan, oeps….

Ik wilde het belangrijke moment van onze dochter, het voltrekken van haar huwelijk met haar grote liefde, ook haar en hun moment laten zijn. Wat ik wilde doen was me helder, maar hoe dan? Ik die toch met regelmaat spreek voor grote gezelschappen zou dat wel even doen. Of toch niet……

Laat ik mezelf niet groter maken dan ik ben, dit is toch wel even een ander karwei. Een stem in mij zei, “zoek gewoon een coach man”, “je hebt maar één kans”. 

Heel mooi Marien wat ik in de contacten met jou heb mogen ervaren, de passie waarmee je mij coachte en adviseerde in mogelijkheden. Wat zijn de mogelijkheden, waar zitten valkuilen, waar zet je accenten, hoe ga je om met emoties van het moment. Ook je gastvrijheid en bereidheid bruidsparen te vragen dat ik “jouw praktijk” mocht afkijken op hun moment. Het heeft mij veel gebracht om het moment van ”onze kinderen” ook hun moment te laten zijn.

Dank je wel, helemaal top! 

Leo